Voor uw bedrijf

Stoelmassage op uw bedrijf/werkplek in Bussum, Naarden of Hilversum

personeel

Personeel is de ruggegraat van uw bedrijf.

Veel bedrijven investeren in vitale en gemotiveerde medewerkers en hebben stoelmassage opgenomen in hun arbobeleid en secundaire arbeidsvoorwaarden.

De ervaring leert dat de Touch Pro® massage na verloop van tijd zijn vruchten afwerpt. Dit uit zich in een aantal positieve effecten voor zowel de werkgever als de werknemer. Te weten: vermindering van ziekteverzuim, minder spierspanning / stress met als gevolg een beter concentratievermogen en meer creativiteit. Kortom een hogere kwaliteit van arbeid. Lees meer over de effecten van TouchPro® stoelmassage voor uw bedrijf.

Wist u overigens dat een ziektedag van een medewerker al gauw € 300,- kost? (bron CBS) Voor dat geld kunt u een medewerker bijna een jaar laten masseren. Een stoelmassage betaalt zich dus vanzelf terug.

blij personeel in uw bedrijfDaar komt nog bij dat werknemers het over het algemeen zeer op prijs stellen als de werkgever stoelmassages faciliteert: dit wordt ervaren als een cadeautje, personeel voelt zich gezien en gewaardeerd en is daardoor meer betrokken bij uw bedrijf.

De Touch Pro® massage draagt zodoende bij aan een positievere organisatiecultuur: gemotiveerd en betrokken personeel zorgt voor een fijne werksfeer.

 

Stoelmassage is aftrekbaar van de belastingen

 

belastingdienstDe overheid vindt reguliere stoelmassage op de werkplek een goede zaak en stimuleert dit door onder bepaalde voorwaarden de stoelmassage voor uw bedrijf fiscaal aftrekbaar te maken. Lees meer over de fiscale voordelen.

Hoe werkt het?

Ik kom naar uw bedrijf of evenement locatie toe en neem zelf alle benodigde materialen mee. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een ruimte voor de stoelmassage: indien mogelijk een aparte kamer met voldoende daglicht en enige rust. Verder een vrij vloeroppervlak van ongeveer 2½ X 2½ meter.

Vooraf verschaf ik intake formulieren en voor elke massage stel ik een paar vragen om contra-indicaties uit te sluiten.

Indien nodig zorg ik voor meerdere masseurs. Bij ziekte of vakantie regel ik een vervangende masseur.

Frequentie

frequentieStoelmassage heeft een opbouwend effect, hoe vaker je een stoelmassage ontvangt, hoe meer je het effect ervan gaat voelen. Daarom is het aan te bevelen om regelmatig een stoelmassage te ontvangen. Ervaring wijst uit dat het beste resultaat wordt bereikt bij een minimale frequentie van 2 massages per maand. Elke week is natuurlijk nog beter, maar ook bij lagere frequentie zijn de effecten merkbaar. Een indicatie van de effecten vindt je hier.

Stoelmassage in uw bedrijf kunt u overigens ook inzetten bij:

  • Vergaderingen
  • Evenementen
  • Workshops
  • Personeelsfeesten
  • Als sponsoractiviteit
  • Secretaresse- of Leraren-dag